Srbija

BRUKA I SRAMOTA: To je Srbija danas

Nekada su naši mediji toliko licemerni da to prosto nema meru, danima se pišu vesti o geniju koji nažalost više nije sa nama, ali šta je trebalo da se desi da bi pisali o njegovim dostignućima? Dakle da ga nema.

Tek tada je dečak dobio „parče“ naslovne stranice. Shvatate li vi koliko je to tužno? Gde smo mi došli kao društvo? Gde?

Danas pišu kako bi Mihajlo danas napunio 22 godine i to se radi zašto? Gde ste bili da pišete o njegovim uspesima? Zar treba sve ovo da se desi, da bi se mediji setili nekoga.

Bitno je da Miljana Kulić zauzima vaše naslovne stranice. Bitno je da „Parovi i Zadruga“ imaju svoje mesto u svim ovim novinama.

Izvini Mihajlo u ime Srbije, izvini u ime ljudi koji te cena.

Profesor i Mihajlu

– Svet je izgubio jedan vanserijski talenat. Već sam mogao da ga vidim sa Nobelovom nagradom u rukama. Uvek sa osmehom na licu, bio je potpuno uveren da će pobediti bolest.

Polagao je ispite i bio najbolji student na Kembridžu, družio se, izlazio, pomagao mlađim studentima, putovao, kao da mu nije ništa. Ima nešto u tome da najbolji često odlaze prerano – ispričao je legendarni direktor Matematičke gimnazije u Beogradu, Srđan Ognjanović.

Izvor: beogradskiportal.rs