Sport

NISU ISPOŠTOVALI DOGOVOR: Ko to neće igrati u derbiju

Gavrilović je bio jako direktan na konferenciji za štampu.

– Želim da čestitam ASVEl-u na velikoj borbi koju su pokazali. Verovali su svih 45 minuta, mislim da je razlog zbog kojeg su dobili utakmicu je bila agresivnost na ofanzivnom skoku u važnim momentima, kao i naš nedostatak da pronađemo otvorene šuteve u poslednjim trenucima – rekao je Gavrilović.

Neko nije ispoštovao plan, bio je jasan Gavrilović.

– Zadovoljan sam time što sam imao priliku da zovem tajm-aut 15 sekundi pre kraja u regularnom delu i 27 sekundi pre kraja u produžetku. U prvom slučaju nije ispoštovan dogovor, trebalo je Davidovac da doda, da se odigra još jedan pikenrol. Umesto toga, oni su se raširili da on odigra ‘jedan na jedan’, a to nije bilo planirano. U drugom slučaju, Lorenco Braun se okliznuo u trenutku kada je trebalo da napadnemo, šest-sedam sekundi pre kraja. Onda smo počeli da jurimo loptu po podu i videli ste kako se završilo – rekao je Gavrilović.

Da li je vreme da ide iz Zvezde?

– Nezgodan je momenat sigurno, jer imamo jedan dan da pripremamo sledeću, vrlo važnu utakmicu. Posle toga imamo još dve utakmice sa po danom pauze. Trenutak nije jednostavan – ističe trener Zvezde.

Perperoglu neće igrati večiti derbi.

– Ne verujem da će biti spreman za derbi, muči ga koleno. Doktori treba da odluče kakvo lečenje da se preuzme. Mislim da za dan sigurno ne može da se spremi. Teško će biti i za gostovanja (u Berlinu i Kaunasu). Kad je probao – bolelo ga je. Probali smo jednim tipom terapija… Za sutra nema šanse, posle toga – teško – zaključio je Gavrilović.

Izvor: beogradskiportal.rs