Srbija

OČITAO LEKCIJU BAKI PRASETU: Bravo za ovog čoveka

Ko je Baka Prase i zašto deci ne treba da branite da gledaju njegove klipove.

Fenomen kanala Baka Prase, donedavno je bio poznat samo njegovim gledaocima, koje većinom čine mlađi naraštaji. Nedavna “drama” koja je izbila između Bogdana Ilića, tj Bake Praseta, i drugih YouTubera koji stoje iza video klipova “Klikbejt” i “Drama”, je izašla iz okvira YouTube i dospela do dnevnih novina i televizije.

Dosta roditelja nije znalo kakav sadržaj konzumiraju nnjihova deca, što je dovelo do niza rekacija. Ivan Bilid je zato rešio da čuje mišljenje populacije koji redovno gledaju klipove Baka Praseta i popriča sa njima na tu temu.

Ko je Ivan Bildi?

Ivan Bildi je nakon master studija biznisa u Londonu i dugogodišnjeg angažmana na poziciji direktora škole The London School of Commerce, odlučio da se vrati u Srbiju i osnuje agenciju za digitalni marketing (danas poznatu kao Likes & Cookies).

Kroz brojne treninge prenosi svoje znanje i iskustvo i radi na izradi marketing i biznis strategija za mnoge kompanije i nevladine organizacije od 2010. do danas (Forma ideale, Planeta sport, Hotel “Mona”, Win-Win, Premier aqua, Telegrup, NLP Institut, Fondacija Catalyst Balkans, ORCA, CRTA i mnoge druge).

Više o Ivanu potražite na www.ivanbildi.com