Srbija

OGLASIO SE MILOJEVIĆ: Temeratura, leđa ni Boaći ne može

Crvena zvezda igra sutra protiv Lučana u 15 časova, ali to sada nije toliko bitno. Hoće li se pojedinci oporaviti do utakmice sa Olimpijakosom.

Milojević je pričao vrlo otvoreno o svemu.

“Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna”, potvrđuje Milojević.

Ivanić – Marin, sve je moguće.

“Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu”, dodao je Milojević.

Ko će otići, a ko dođi. Za sada ništa o tome.

“Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrači dolaze ili odlaze, to ne potiče od nas, već je sud drugih ljudi. Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videćemo sve kad se završi polusezona”.

U Lučanima nikada nije bilo prijatno za crveno-bele.

“Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Teško je igrati u Lučanima. Veliku ulogu bi sutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski “rastao” uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni. Pokazalo se i u revanšu Kupa, prošle godine, da je Mladost neugodan protivnik”, zaključio je Milojević.

Izvor: beogradskiportal.rs
Foto: FK Crvena zvezda