Srbija

SKANDAL NA HEPIJU: „Grepka me grlo Vladana“

Ako je ovo za nacionalnu frekvenciju onda smo mi kao narod u problemu, da li je ovaj čovek može da bude voditelj?

– Dobro jutro dragi gledaoci, evo Beograde grade, kroz tebe se proći ne mogade od razno raznih stvari. Izveštavamo, sad odavde, da se vidi, u principu, nekoliko metara ispred sebe. Ali, ono što je jako bitno, da obavezno stavite neke naočare, ako mogu skijaške zatvorene, jer iz nekog razloga peckaju oči. Isto tako, kad udišete, ne znam kako da vam objasnim, kao da vas nešto grebka za grlo. Eto tako, najplastičnije da objasnim – rekao je reporter ove televizije sa nacionalnom frekvencijom.On je zatim gledaocima pokušao da objasni boje koje vidi ispred sebe, a sugrađane je počastio i poslovicom.

Nekako se mešaju boje, ne umem to da objasnim, da li je to od hemije koje ulaze u organizam ili je dok gledate kroz tu hemiju u vazduhu, refleksija boje menja pravo stanje stvari. Jednostavno oseća se smog i ne znam šta bih drugo dodao u svemu tome. Ono što ja, u nekim nejasnim situacijama, koristim se jednom jevrejskom poslovicom: „U bilo kojoj situaciji koja vam je nejasna obavezno idite da spavate“. Tako da ću ja sada tu jevrejsku posledicu da iskoristim – ispričao je Dolaš.

„Na ovom svetlu ja viidm stine, sitne, sitne, neverovatno kao brašno za vanilice čestice koje se nalaze između mene i ovog izvora svetla. Ako nemate preke potrebe bolje nemojte izlaziti iz kuće“, završio je Marko Dolaš svoje uključenje.

Pogledajte video pa sami procenite situaciju:

Izvor: beogradskiportal.rs