Beograd

STANKOVIĆ GA ZOVE: Zadnji vezni na pragu Marakane

Kao što je Beogradski portal pisao pre nekoliko dana, Todor Petrović je na pragu Marakane. Prema saznanjima našeg portala, Stanković je donekle razočaran ljudima koji su doveli Sanoga, koji je na prvom mestu poprilično nespreman, a onda i povređen. Vraćen je u Beograd, a sigurno je da kao i Jovičić neće skoro na teren. 

Todor Petrović je savršen izbore, dobro poznaje prilike u našoj ligi, a proveo je čak pet godina u Voždovcu gde je bio standardni igrač i bitan faktor na sredini terena.

Mozzart sport je pisao da Stanković skautira i traži zadnjeg veznog, a velika prednost kod Petrovića je to što je slobodan igrač, nedavno je raskinuo ugovor sa Vorsklom.

Pre nego što je otišao u Ukrajinu povezivan je sa Partizanom, a postoje indicije da ga crno-beli i sada žele u svojim redovima. Vreme curi, Zvezdi je ovakav igrač preko potreban.

Sanogo je vraćen u Beograd, jer ovde nismo imali odgovarajuću aparaturu. Mora da odradi još jedan pregled, odnosno da mu spadne otok kako bismo imali tačnu dijagnozu. Tek tada ćemo znati dužinu pauze. Stanković je bio zadovoljan njegovim radom na početku priprema, ali je onda dobio jak udarac – rekao je u Beleku sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Izvor: beogradskiportal.rs