Sport

NIŠTA OD BENA I ZVEZDE: Stiže baš unosna ponuda iz Turske

Nekada nije dovoljna želja. Važan je i novac. El Fardu Ben je izrazio želju da u Crvenoj zvezdi završi karijeru, ali su on i klub trenutno, kako se priča, “100.000 evra daleko”. Zato ne bi iznenadilo da situaciju iskoriste Turci.

Ben traži 700.000 evra po sezoni, tim iz Ljutice Bogdana nudi 100 hiljada manje i fudbaler Komora nema nameru da potpiše novi ugovor do 2022. godine, ukoliko ne budu ispunjeni njegovi uslovi. Kako piše “Sportski žurnal” ceo posao bi mogli da pokvare klubovi iz Turske. Za Bena su se interesovali Konjaspor, Alanja i Goztepe i svi su u mogućnosti da mu ponude i milion evra, ako dođe kao slobodan igrač. Ovi klubovi su i ranije želeli Bena, ali je problem bilo obeštećenje.

Takođe, pominje se i bonus od 500.000 evra od budućeg kluba, ukoliko dođe kao slobodan igrač. Klubu se više isplati da “časti” fudbalera sa tim novcem, nego da daleko više da za obeštećenje.

U celoj priči “kratkih rukava” može da ostane samo Crvena zvezda. Ili bez Bena, ili bez novca. Sem ako ne ubedi reprezentativca Komora da potpiše novi ugovor, pa ga na leto proda…

Izvor: maxbetsport.rs