Sport

POTVRDILI SA MARAKANE: Miljenik Delija na pragu odlaska

Fudbalski klub Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku imao velike planove što se tiče prodaje igrača i rasterećivanja budžeta i igračkog kadra, ali do toga nije došlo. Crveno-bele je napustio samo Marko Marin, dok su Nikola Krstović, Nikola Vasiljević i Aleksandar Stanković poslati na pozajmice, ali su na Marakani ostali i oni na koje Dejan Stanković ne računa (Radživ van La Para, Hoze Alberto Kanjas, Žander Santana). Prema tome, šampion Srbije i dalje pokušava da proda nekog od igrača za koje postoji interesovanje, a sportski direktor Mitar Mrkela je otkrio da su najbliži odlasku Milan Pavkov i Ričmond Boaći.

Sportski direktor Crvene zvezde je istakao da postoji interesovanje za napadački tandem crveno-belih i da će klub dati sve od sebe da jednog od njih dvojice proda u naredniom danima.

– Postoje interesovanja za naše napadače, Boaćija i Pavkova. Bilo bi dobro da prodamo jednog od njih dvojice, ne samo zbog finansijske injekcije, već i zbog toga što bi time rasteretili preostale špiceve – rekao je Mrkela za Blic.

Podsetimo, osim Boaćija i Pavkova, za mestu u samom špicu napada konkuriše i Portugalac Tomane.

Izvor: srbija danas