Beograd

SKANDAL NA TV PRVOJ: Jovana ustala i pokazala Vučiću poruku na telefonu

Aleksandar Vučić gostujući na TV Prvoj kod Jovane došao je u vrlo nelagodnu situaciju kada je voditeljka iznela detalje o “trendu” u Srbiji i načinu zapošljavanja, naime neko je pokušao da zaposli medicinsku sestru ali je za to tražio novac i obavezno učlanjenje u SNS-u.

“Kada će da se prestane sa stranačkim zapošljavanjem? Kada ćemo da dobijemo posao. Evo neka žena, medicinska sestra, tržaio joj je novac neko da se zaposli u nekoj bolnici. Daću vam podatke i ime i prezime čoveka koji je tražio novac. Ili ćeš dati novac ili ćeš se učlaniti u partiju”, dodala je Jovana.

Vučiću nije bilo svejedno pa je u jednom momentu počeo da govori o brojkama i trenutnoj nezaposlenosti u Srbiji koja je sada na 9%.

Onda je rasprava krenula u drugom pravcu pa je Jovana ustala i pokazala Vučiću poruku i ime čoveka koji je tražio novac za posao.

Pogledajte kako je to izgledalo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Prvoj da je užasnut da neko može da traži novac ili učlanjenje u SNS kako bi dobio posao. Rekao je da će nadležni u bolnici koji su tražili nekome da pristupi SNS ili plati za radno mesto, biti uhapšeni.

Posted by Infocentrala Portal on Friday, June 12, 2020

Vučić o studentima:

Posted by Bora Konj on Thursday, July 2, 2020

Na kraju posle protesta studenata ipak je promenjena odluka.

Posted by Bora Konj on Thursday, July 2, 2020

Usro se hahahahahahahhaha 😂

Posted by Bora Konj on Thursday, July 2, 2020

Izvor: beogradskiportal.rs