Srbija

IBANJEZ I VIERIJA: Terzo vrati nas u Zvezdu

Koliko je bi bilo dobro za navijače da vrate pojedine igrače na teren, toliko su i šanse velike ali se samo pita klub.

– Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želeo da se vratim. Nije mi čak bila mnogo bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvek želeo da se vratim u klub, a isto mislim i sad. Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili – ističe Ibanjez za Srpski telegraf.

Ibanjez se priseća derbija ali i činjenice da je na klupi crveno-belih prava zvezda svetskog fudbala.

– Svi znaju ko je Dejan Stanković. On je legenda Zvezde, a pored toga je i veoma cenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao. Samo imam malu zamerku što su izgubili u derbiju, to nije smelo da im se desi – tvrdi Ibanjez.

Slično razmišlja i Vijeria, čovek koji je ostavio dubok trag u crveno-belom dresu.

– Ako se ne vratim ove godine u Crvenu zvezdu ili naredne, teško da ću nakon toga ponovo zaigrati u Beogradu. Ja bih voleo da dođem, ali nije do mene. Klub je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego ranije i to daje dodatnu sigurnost igračima da se vrate – kaže Vijeira i dodaje:

– Video sam i da su Katai i Kanga ponovo u klubu i to je odlična stvar. Oni su kvalitetni igrači koji mogu mnogo da pomognu timu.

Izvor: beogradskiportal.rs