Beograd

ZVEZDA ZOVE BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Stanković ga hoće po svaku cenu

Pre nekoliko meseci dok je još Vladan Milojević bio strateg crveno – belih, kružile su priče da Crvena zvezda hoće da dovede Nevena Subotića koji je u tom momentu bio slobodan igrač.

Stvari su se odvijale prebrzo i ako je kontakt postojao do zvaničnih pregovora nije došlo. Čak je i Subotić nekoliko puta namigivao Zvezdi da li svesno ili ne ali je baš u tom periodu govorio da mu novac nije bitan već da želi da igra.

Danas je situacija mnogo drugačija, priča sa Banetom Ivanovićem i dalje nije skroz zatvorena kao ni priča o odlasku Miloša Degeneka posle kvalifikacija za Ligu Šampiona, šta god se desilo stameni štoper će napustiti Marakanu to je gotovo sigurna informacija.

Stanković želi Nevena Subotića u svom timu! I ako je igrač koji ima godine, njegov kvalitet siguran je Stanković može bar ove sezone mnogo da doprinese. Subotić je slobodan igrač i ovo je šansa da bez obeštećenja dođe na Marakanu. Veliku plus je što Zvezdan Terzić odlično poznaje Nevena Subotića ali i Mitar Mrkela.

Novac mi je tek na dnu lestvice. Najviše želim da igram – baš ovako je pričao Neven Subotić prošlog leta u ovo vreme kada je na opšte iznenađenje nemačke sportske javnosti prihvatio ponudu Union Berlina.

Izvor: beogradskiportal.rs