Svet

DRITAN ODUŠEVIO SRBE: Pesmicu posvetio Milu

Dritan Abazović nastavlja da oduševljeva srpsku javnost ali i crnogorsku, doduše sve one koji nisu uz Mila Đukanovića i DPS. 

Dao je Dritan reč i na kraju dana će je održati. Opozicija če napraviti eksprtsku Vladu u Crnoj Gori, a činjenica da su sve dogovorili za pola sata govori mnogo toga. Mnogi Srbi su se ponadali da će Crna Gora vrlo lako povući priznanje tkz. države Kosovo ali treba imati na umu da ovo neće ići tako lako i da će se o tome tek govoriti u narednih par godina. Analitičari tvrde da je pobeda opozicije bila isključivo zbog sloge i jasnog cilja, sređivanje države i vraćanje institucija, jako bitno je naglasiti da svetinje niko neće dirati i da je to jedna velika pobeda u suštini.

Abazović Dritan postao je prava zvezda i u Srbiji i ako je Albanac, no ipak to govori da bratstvu nema kraja kada se isti, ljudski cilj dovede u pitanje. Svaka svetinja, svaka džamija, svaka rimokatolička Crkva ima pravo na život.

Dritan je ovog puta odgovorio Milu u pesmici što je oduševilo sve protivnike DPS, a jasno je da ih najviše ima u Srbijii

“On ne zaslužuje da mu se odgovori na drugi način, sem u stihove pa onda oni imaju neko simboličko značenje”, rekao je Dritan.

Posle ove rečenice Abazović nije skidao osmeh sa lica i počeo je da recituje.

“Milivoje sabljo britka, vala ti je priča plitka! Nobelovcu pravne struke, poštedi nas tvoje bruke. Kad već nemaš rezultate, ko maskotu nek te pamte”, dodao je Dritan.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Dritan Abazović 😃Game over, Milo.

Posted by Bora Konj on Wednesday, September 2, 2020

Izvor: beogradskiportal.rs