Sport

DO SKORO BIO NAPADAČ JUVENTUSA: Zvezda dovela napadača na Marakanu

Ovaj momak je pravi biser iz blata, Crvena zvezda odradila je možda i najveći posao ove sezone, a da toga navijači praktično nisu ni svesni.

Luka Marković je ponovo na Marakani, Zvezdino dete ponovo ima šansu da se dokaže i postane ono što treba da bude. Ovaj mladi momak igrao je za mlađe selekcije Juventusa, Krotonea i Torina. Najviše utakmica upisao je upravo za Juventus i na 23 utakmice postigao 6 golova.

Ono što Beogradski portal saznaje je činjenica da Markovića najpre čeka pozajmica, a onda Zvezda ima velike planove za njega već sledeće godine.

Jako dobar potez Mrkele imaće smisla već sledeće godine.

NEMA TOMANEA NA KIPRU:

Stanković je spremio dvadeset igrača za Omoniju i vratio Jovančića koji će ponovo dobiti šansu da pokaže šta može. Tu je i roviti Katai ali i Gobeljić i Rodić, Ben se takođe oporavio. Pavkova nema na spisku.

Na spisku putnika na Kipar nalaze se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Dijego Falćineli.

Izvor: beogradskiportal.rs