Sport

ISPROZIVAO MRKELU I STANKOVIĆA: “Amateru pokri se ušima i ćuti”

Nastavlja se negodovanje od strane navijača Crvene zvezde pa je tako verovatno najpopularnija navijačka stranica na svim platformama ponovo pokupila simpatije Delija. 

Komentari posle žreba, pogotovo od strane Mitra Mrkele ne ulivaju neko preveliko sampouzdanje, kao da se već unapred traži alibi za potencijalno ispadanje iz Lige Evrope zbog toga što Zvezda neće biti domaćin, a ni Stanković ne ostavlja bolji utisak. Pogledajte “Dnevnu dozu prosječnog Zvjezdaša” koji je ponovo u “akciji”.

“I ŠTA KAŽE MISTER – NAŽALOST SREĆA NAS OPET NIJE POGLEDALA NA ŽREBU?
PA HAJDE SLEDEĆI PUT DA IZVUČEMO POLET TRBUŠANE ILI ŠUMADIJU JAGNjILO ZA ULAZAK U EVROPU, PA DA KAŽEMO DA SMO DOBRO PROŠLI.
LEPTEJEBO, PRE SI ZA LIGU EVROPE IGRAO PROTIV RENA, BORDOA, SASUOLA, SAD TI DOĐU OMONIJA, CELjE I ARARAT I ODMA KUKNjAVA I ALIBI PRIČE”, prenela je ova stranica.

И ШТА КАЖЕ МИСТЕР – НАЖАЛОСТ СРЕЋА НАС ОПЕТ НИЈЕ ПОГЛЕДАЛА НА ЖРЕБУ? ПА ХАЈДЕ СЛЕДЕЋИ ПУТ ДА ИЗВУЧЕМО ПОЛЕТ ТРБУШАНЕ…

Posted by Dnevna doza prosečnog zvjezdaša on Friday, September 18, 2020

“A TU JE I PROFESIONALNI PRIMAČ PLATE I BONUSA MRKELA SA SVOJIM KUKAVIČKIM IZJAVAMA. UMESTO DA SE AMATER POKRIJE UŠIMA I ĆUTI, ON DAJE IZJAVE O ŽREBU, “NISMO IMALI SREĆE”. MA ŠTA NAM NAPRIČA? AJDE SLEDEĆI PUT ĆEMO IĆI POD OSTROG DA SE POMOLIMO DA NAM PADNE FAP IZ PRIBOJA, DA MOŽEMO DA PREUZMEMO ULOGU FAVORITA. MADA NE SUMNjAM DA BI SE I TU KUKALO JER IGRAMO U GOSTIMA.

NARAVNO, LUZERSKI MENTALITET SE PRENOSI I NA IGRAČE I STRUČNI ŠTAB, TAKO DA ĆEMO U MEČ PROTIV ARARATA/CELjA UĆI O P R E Z N O KO U DERBIJU I PROTIV TIRANE/OMONIJE.

VEĆ VIDIM DVA ZADNjA VEZNA JOVANČA-NjEGOŠ, LAŽNA DEVETKA VUKANOVIĆ, IGRANjE NA NULU, ČEKANjE PENALA I ONDA SVI DA SE ZAJEDNO SA MISTEROM KRSTIMO I MOLIMO BOGU I SVETOM VASILIJU OSTROŠKOM.
JEL TO ZVEZDA?”, navodi ovaj simpatizer.

A ТУ ЈЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРИМАЧ ПЛАТЕ И БОНУСА МРКЕЛА СА СВОЈИМ КУКАВИЧКИМ ИЗЈАВАМА. УМЕСТО ДА СЕ АМАТЕР ПОКРИЈЕ УШИМА И…

Posted by Dnevna doza prosečnog zvjezdaša on Friday, September 18, 2020

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ДА СЕ УГЛЕДА НА ДЕЈАНА РАДОЊИЋА КОЈИ ЈЕ ПРЕД ЈЕДАН ОД ДЕРБИЈА РЕКАО:"ШТО СЕ ТИЧЕ ОЧЕКИВАЊА, МИ ЋЕМО ДОБИТИ ТАЈ МЕЧ"КРАТКО, ЈАСНО, ЈЕБИТАЧНО!

Posted by Dnevna doza prosečnog zvjezdaša on Friday, September 18, 2020

Izvor: beogradskiportal.rs