Srbija

SANOGO IZAZVAO HAOS NA JNA: Navijači mu pretili da će ga naći posle utakmice

Skandali na derbiju tek sada dolaze na red! 

Posle dramatične utakmice, sumnjivih odluka sudije ali i izjava čelnika Partizana, pojavila se i slika gde Sanogo izlazi sa terena zbog crvenog kartona ali usled uvreda uputio je i “pozdrav” navijačima Partizana koji su prema pisanju Informera pretili igračima Zvezde pogotovo Sanogu. Čak se spominje da su pretenje otišle korak dalje i da je i direktor policije Rebić imao poruku za igrače Zvezde.

“Veoma je simptomatično što je gotovo iste psovke iz arsenala “gospodina” Nevolje iz druge Partizanove lože uzvikivao i direktor policije Vladimir Rebić!?!

Kako saznajemo, Rebić je pogrdnim rečima vređao igrače Zvezde, a Velja je jednom igraču glasno, uz smeh, iz lože poručio: “Izaći ćes ti na neki splav ili u tržni centar”, navodi Informer.

Borjan je takođe pecnuo večitog rivala.

“Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta”, dodao je Borjan.

Izvor: beogradskiportal.rs