Sport

ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE! Miljenik navijača se vraća na Marakanu

Crvena zvezda vraća svoje dete!

Svlaoljub Srnić je pre par dana počeo da trenira sa Crvenom zvezdom, Stanković je rekao “da”. Za one koji ne znaju, Srnić je ostao bez kluba posle epizode Las Palmas. Ono što Beogradski portal saznaje je da Crvena zvezda hoće da potpiše ugovor na godinu dana sa Srnićem, Zvezdino dete je miljenik navijača i u puno navrata bez obzira ne neke igračke limite pokazao je da može da da uvek više nego što bilo ko može da pomisli. Ono što se moglo videti na treningu je činjenica da je Srnić fizički spreman, a igrač ovakvog kalibra složićete se, uvek je potreban.

Srnić za portal Espreso.rs:

– Konačno sam kod kuće… Prvo sam počeo malo sam da treniram i onda sam se čuo sa ljudima u Zvezdi, da vidim ako postoji mogućnost da treniram i ostanem u formi. Mnogo je drugačije i lakše kad radiš sa ekipom, i nije bilo nikakvih problema. Pričao sam malo i sa Dejanom Stanković, rekao je Mister da ni on nema nikakav problem sa tim, tako da je sve super ispalo.

Kako se oseća ponovo u svojoj “drugoj kući”?

– Veruj mi, ponovo sam se rodio. Znaš kako mi je bilo lepo prvi dan sad, kao da nisam ni odlazio iz Zvezde. Tu sam do daljnjeg, prija mi sve. Imali smo tri dana pauze zbog reprezentacija i jedva sam čekao treninge.

Postoje li neki signali vezani da ponovo obuče dres srpskog šampiona.

– Iskreno, nisam pričali još o tome, za sada samo treniram, i hvala Zvezdi i treneru Stankoviću što su mi omogućili to. Ima dosta igrača, ne bih da se namećem, ali ako se ukaže bilo kakva prilika, ja sam uvek na raspolaganju. Zvezda će mi biti uvek prioritet u odnosu na neku drugu ponudu i nisam hteo da idem bilo gde. Ne mogu u drugi klub u Srbiji posle Zvezde – završava Srnić.

Izvor: beogradskiportal.rs