Srbija

ŽIGIĆ ODGVORIO VIDIĆU? Sami procenite kome je poslao poruku

Dok “varniči” u srpskom fudbalu, posle Nemanje Vidića koji je kritikovao FSS svojim oštrim saopštenjem, javio se i Nikola Žigić, pre njega javnosti se obratio i Marko Pantelić koji je kritikovao Vidićevu poruku. 

Bilo kako bilo, čitava srpska javnost stala je na stranu Nemanje Vidića i prosto svi koji prate srpski fudbal vide da je potrebna promena iz korena.

Žigić ne misli tako. I ako se nije direktno obratio Vidiću, poslao je poruku koja je definitivno upućena njemu.

Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali mora se krenuti dalje”, poručio je nekadašnji reprezentativac Nikola Žigić.

Pohvalio se Žigić svojom bogatom karijerom u reprezentaciji.

“Od 2004. bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu, odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove”, naglasio je Žigić.

Prokomentarisao je Žigić i poraz od Škota.

“To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže”, podvukao je Žigić.

Izvor: beogradskiportal.rs