Srbija

ZVAO TERZIĆA DA GA VRATI: Bivši igrač Zvezde moli da se vrati

Koliko je Zvezda veliki klub govori činjenica da pojedini igrači u transfer periodima bukvalno mole da se vrate, jedan od tih i Lučo Ibanjez koji je i te kako ostavio veliki trag na Marakani.

„Uvek bude neka priča. Javljao sam se Terzi (Zvezdan Terzić prim.aut) i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i pre tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini levi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac“, rekao je Ibanjez.

Novinar je onda dodao da postoji mogućnost da od sledeće sezone nema limita, bar što se stranaca tiče.

„Stvarno?! Ako bude tako, onda moram opet da zovem gospodina Terzića. Znam koliko bi navijači voleli i koliko mi šalju poruke na društvenim mrežama. Hvala Bogu, ja sam uvek bio pošten prema dresu i davao sve za klub. Zato me možda i vole. Ja im svima kažem isto: ’Ljudi, nije do mene. Ja bih se vratio juče što se kaže. Nije do mene“, dodao je Ibanjez.

Prisetio se Ibanjez i derbija ali i meča sa Ludogorecom.

„Najdraži momet je kad smo dobili Partizan tamo i kada sam dao gol. A najlošiji osjećaj je bio posle poraza od Ludogoreca. Žao mi je zbog toga jer smo imali sigurnu Evropu ako prođemo Bugare. Toj ekipi i tom stručnom štabu je falila samo Evropa. Bili smo blizu, a posle toga se Zvezda digla i postala redovan učesnik grupne faze. Drago mi je što smo Zvezdu vratili na pravi put“.

Izvor: beogradskiportal.rs