Srbija

DELIJE DRŽITE SE! Stiže ogromno pojačanje na Marakanu

Aleksandar Prijović je načinio najvažniji korak kako bi ovog leta pojačao Crvenu zvezdu, barem tako tvrde saudijski mediji.

Naime, izvori bliski Al Itihadu, klubu za koji Prijović trenutno natupa, otkrili su tamošnjim medijima da je nekadašnji reprezentativac Srbije već obavestio upravu i vlasnika Anmara Al-Haelija da želi da se preseli u Beograd.

Prijović je navodno tražio od Al Itihada da mu se isplate zaostala dugovanja, a napominje se da je klub takođe krenuo u pripremu sporazumnog raskida ugovora koji Prijović ima do 2023. godine.

List “Al Rijad” je tokom vikenda takođe pisao i o navodnom dogovoru koji je Prijović načelno postigao sa Zvezdom, te da sada samo čeka čiste papire kako bi zaigrao za najtrofejniji srpski klub.

Srpski napadač je prošlog leta bio na izlaznim vratima Al Itihada, kada je klub želeo da ga se “otarasi” usled visokih primanja koja Prijović ima, ali da je sam fudbaler odbio da promeni sredinu upravo zbog te visoke plate.

Podsetimo, Prijović je i tokom leta 2020. godine bio povezivan sa dolaskom na Marakanu, a pominjala se i pozajmica u Los Anđeles Galaksi i povratak u PAOK.

Srbija Danas