Srbija

ŠOK ZA PARTIZAN: Asano već našao novi klub

Crno-beli najavili tužbu CAS-u, ali su svi argumenti na strani japanskog fudbalera koji sasvim sigurno dobija parnicu, piše Kurir.

Kako stvari stoje Asano je sa svojim pravnicima sve dobro dogovorio, izmerio nekoliko puta i došao do zaključka da će pravno dobiti ovaj spor “kao od šale”, što i jeste istina.

U najgoroj situaciji u kojoj se nalazila Crvena zvezda nekada, ovakvi slučajevi se nisu dešavali. Kurir takođe saznaje da Partizan duguje mnogo više od 30.000 evra Asanu, pominju se bonusi ali i mnogo veća cifra od one o kojoj pričaju čelnici Partizana.

Kurir takođe saznaje ekskluzivu, a to je činjenica da je Asano već našao novi klub u Evropi. Ovakvi postupci u Lozani mogu da traju i dve, tri godine pa će Asano dobiti sertifikat da je slobodan igrač.

Oglasio se i pravnik Vuletić.

– Avgusta 2019. godine predvodio sam pregovore sa Asanovim pravnim timom u vezi sa uslovima njegovog ugovora. Pedantnost i pravnička minucioznost tog tima rezultirala je osmočasnovnim pregovorima, uspešno okončanim. Šansa da je Asano načinio pravni propust je na nivou statističke greške – napisao je Vuletić na Tviteru.

Izvor: beogradskiportal.rs