Beograd

SPREMA SE DRAMA U BEOGRADU: Zvezda možda izađe sa terena

Crvena zvezda nije uspela da pobedi Budućnost u Morači ali za dve odigrane utakmice može se reći da se desilo mnogo nelogičnih stvari koje realno dovode u pitanje regularnost ovog prestižnog takmičenja. 

Da ABA liga nije što je bila govore godine unazad, sudije nisu na nivou, a kako Beogradski portal saznaje Crvena zvezda je šokirana skandalima koji su obeležili ova dva meča.

U dve utakmice 70 slobodnih bacanja, situacija u kojoj juče samo svi igrači imaju po četiri lične, dugo nije viđena u modernoj košarci. Svirale su sudije “faul na vazduh”, pa “nošene lopte”.

Radonjić se kontrolisao i ćutao zbog tehničke greške. Jedva bi sudije čekale da se ovako nešto desi, na kraju dana leteli su upaljači u teren, situacija sa Simonovićem koji je hteo da izbaci bačeni predmet u teren, završava se guranjem igrača Budućnosti gde sudija okreće glavu umesto da ode do ekrana i vidi šta se zapravo desilo.

Ako se ovo ponovi u Beogradu, Crvena zvezda je spremna da izađe sa terena i jednom za sva vremena stavi tačku na projekat zvan “ABA liga”.

Definitivno sve manje ima smisla ova regionalna liga.

Izvor: beogradskiportal.rs