Sport

STANKOVIĆU TI SI KRIV: Gde su ti ključni igrači (OCENE)

Crvena zvezda je odigrala jedan loš meč, taktički pogrešan, bez mnogo truda i volje. 

MILAN BORJAN 6 – Ništa nije skrivio, ništa nije mogao. Videla se nervoza kod Milana Borjana, ali Zvezdin kapiten bez obzira što je primio dva gola, nema gram krivice.

RADOVAN PANKOV 5,5 – Šta reći, pored Miloša Degeneka na terenu je Radovan Pankov. Kod prvog gola ostao je između dva igrača i nedopustivo je da na onaj način Crvena zvezda primi gol, daleko, daleko od forme Knindže.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ 6 – Ništa nije mogao sam! Štoperski tandem Degenek – Milunović kao da je više bio za utakmicu ove vrste, ipak svaki pas Dragovića bio je tačan ali ne može da dođe do izražaja kada nema podršku. Sve u svemu tek ćemo videti bravure ovog momka.

MILAN RODIĆ 5 – Neprepoznatljiv je bio Milan Rodić, jako loša partija i defanzivno i ofanzivno, bez mnogo komentara.

 MILAN GAJIĆ 5 – Bek do “kofe”, tu je tačka, svaki ofanzivni pokušaj izgledao je smešno, stvarno užasna partija Zvezdinog beka.

SEKU SANOGO 5 – Pa  gde je nestao onaj snažni Sanogo? Delovao je nesigurno, nije vezivao sredinu i napad, prosto rečeno jedna od najgorih partija Sanoga u dresu Crvene zvezde. Daleko je stajao od Krstičića koji je priča za sebe danas.

NENAD KRSTIČIĆ 5 – Da može da dobije nulu, dobio bi nulu. Fizički je potpuno nespreman, ničije lopte nije kupio, nije vezivao kako se očekivalo od njega, daleko, daleko od dobre forme, kao da je zaspao Krstičić danas, nigde ga nije bilo.

EL FARDU BEN (do 90.) 5 – Koliko je vremena trebalo Dejanu Stankoviću da shvati da je Ben beskoristan? Danas ga nije bilo nigde, krio se iza napadača, apsolutno ništa nije uradio. Velika je šteta što Falko pre nije ušao.

MIRKO IVANIĆ 6 – Pokušavao je Ivanić sve što je mogao, vidi se da su mu noge teške i da i dalje nije u prepoznatljivoj formi, pravio je previše dodavanja ka Kataiu, prosto u tom smislu se nije oslanjao na sebe, morao je mnogo toga da uradi u defanzivnoj liniji što ga je dodatno potrošilo.

ALEKSANDAR KATAI 5,5 – Daleko od onog čoveka na kog smo navikli, daleko od gola, daleko od prostih driblinga koji nama tako izgledaju. Previše ambiciozno je kretao Katai na igrače Kairata koji nisu do te mere naivni. Ona lopta koju je vratio Borjanu stvarno je nedopustiva, loša partija nema šta.

MILAN PAVKOV 5 – Nije kriv, tačnije nije puno kriv. Milan Pavkov je danas delovao potpuno izgubljeno, delom zbog ekipe koja nije uspela da dođe do njega ali statistički gledano, dueli koje je dobio i bilo kakav dodir sa loptom je minimum minimuma. Mučno je bilo gledati Pavkova danas.

DIONI 5,5 – Pokazao je da ume da bude brz i izgleda da je željan igre, nije ispraćen prosto rečeno.

GELOR KANGA 6 – Možemo da kažemo za Kangu i da je ovakav i onakav ali Gelor Kanga se stvarno trudio danas, tražio loptu, pokušavao da pokrene ekipu, nažalost bezuspešno. Dobro se kretao, pa je često radio posao koji bi trebali da rade Krstičić i Sanogo.

AKSEL BAKAJOKO (od 78.) – Malo vremena da pokaže šta zna.

FILIPO FALKO (od 90.) – Ušao u samom finišu. Imao dobar dribling i centaršut.

DEJAN STANKOVIĆ 5 – Apsolutno je kriv! Izgubio je taktički, Zvezda je bila bleda, previše bleda, bez igre, bez želje, bez volje. Izmene su kasnile, pitanje je kakva je situacija u svlačionici, a stvari ne izgledaju dobro. Imaće težak posao Stanković u narednom periodu, mnogo škripi.

MIŠLJENJE NAVIJAČA:

Izvor: beogradskiportal.rs