Sport

KAKAV JE TO BRATSKI KLUB: Noć pred potpis Olimpijakos ukrao Zvezdi pojačanje

Mnogi navijači Crvene zvezde i pored toga što je Olimpijakos bratski klub crveno – belih, ne gaji velike emocije kao nekada, a za to je isključivo kriva uprava pomenutog kluba. 

Lazar Ranđelović, bivši igrač Radničkog iz Niša bio je na pragu Marakane, delilu su ga sati od potpisa i Crvena zvezda će imati za čim da žali, ovaj momak je na nivou Radonjića ako ne i iznad, brzina, tehnika, perfekcija…

„Kad sam stigao u Radnički, igrali smo protiv Zvezde i baš sam se dobro pokazao. Dva dana pre kraja prelaznog roka tog leta, pozvali su me crveno-beli i ponudili ugovor. Sanjao sam da se prebacim na viši nivo i 90 odsto sam bio siguran da ću potpisati za Zvezdu. Sam sebi sam govorio: „Lazare, ovo šansu ne smeš da propustiš“. Poslednjeg dana prelaznog roka pojavio se Olimpijakos, nisam mogao da verujem da me tako veliki klub želi posle samo jedne utakmice“, rekao je Ranđelović.

Kada je sve bilo gotovo i kada je Crvena zvezda našla novog, brzog i stabilnog igrača pojavio se vlasnik Olimpijakosa.

„Pokazao mi je ugovor, čak ni tad nisam mogao da verujem. Morao sam da biram da li da idem u Zvezdu ili da potpišem za Olimpijakos, s tim što bih ostao na Čairu do kraja sezone, u vidu pozajmice. Pričao sam i sa članovima porodice, shvatio da ne možete da kažete „ne“ kad vas zove Olimpijakos. Razumete. Sledećeg dana sam se sa agentom zaputio u Atinu i potpisao ugovor. Sve se desilo u samo dva dana. U trenucima kad sam bio siguran da ću završiti u Zvezdi, Olimpijakos mi je promenio život“, dodao je Ranđelović.

Svi su se pitali da li Ranđelović uopšte navija za Crvenu zvezdu posle spleta ovih događaja.

„Da, navijam za Zvedzu, ali ne toliko vatreno. Ako bih imao opciju da pređem u Partizan ili među crveno-bele, izabrao bih Zvezdu. Moja porodica navija za taj klub, pa i ja“.

Izvor: beogradskiportal.rs