Svet

ŠTA ĆE OVO DA ZNAČI? Konstrakta u trendu u 15 zemalja Evrope

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pobedila je takmičenju “Pesma za Evroviziju ’22”, pa će nas predstavljati u Torinu, sa pesmom “In Corpore Sano”.

Nakon pobede Konstakta je bila vidno iznenađena, a kao što je i sama izjavila, pobedu nije očekivala.

Čak su se stvari dosta promenile nakon njenog prvog pojavljivanja u polufinalu. Gotovo sve kladionice su tipovale na Saru Jo, Zorju i Acu Lukasa, ali Konstrakta je svojom neobičnom numerom, upečatljivim nastupom i potpuno drugačijom energijom postala prva u trendingu. Potom je proglašena pobednicom – kako žirija, tako i publike.

Konstrakta se tokom finalne večeri ovog takmičenja, ali i dan kasnije, nije oglašavala na mrežama, ali je to učinila sinoć, i jednom objavom poslala jasnu poruku.

– Jesmo li ikada imali ovakakv trending kao sa “In corpore sano”? Ovo je bilo retoričko pitanje – napisala je jedna devojka, a Konstrakta je podelila njenu objavu.

Zdrava umetnica je, kao što se u objavi i vidi, prva u trendingu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Hrvatskoj, a u Italiji se čak našla u kategoriji “top 100”, što može biti dobro za plasman u Torinu.

(Kurir.rs)