Sport

NA MARAKANI NE MIRUJU: Stiže napadač potpuno BESPLATNO

Prethodnih meseci ozbiljno je skautiran Oskar Estupinjan iz portugalske Vitorije Gimaraeš. Reč je o snažnom centarforu koji će u junu biti slobodan i sigurno je da će imati brojne ponude.

Kolumbijac se ove takmičarske godine dokazao u Primeiri i najbolji je strelac Vitorije, za koju je na 24 utakmice postigao 12 golova. Pogađao je mreže Sportinga i Brage, što mu je sigurno podiglo tržišnu vrednost. Ali se na Marakani nadaju da bi zbog daljeg razvitka Estupinjan, zajedno sa ljudima koji mu vode karijeru, mogao da izabere Crvenu zvezdu. Postoje još neki napadači koji su u fokusu…

Ohiju se najviše zamera na inferiornosti u polju i nedovoljnoj prisutnosti u igri. I meč sa Partizanom nije prvi takav slučaj. Deluje i da bi Norvežanin izgledao znatno bolje kada bi pored sebe imao napadača drugačijih karakteristika, sposobnog da dobrim kretanjima i brzinom otvori prostor. Daleko je prelazni rok, posebno što je šampionska trka u punom jeku, ali gotovo izvesno je da će Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku dovesti inostranog napadača drugačijih karakteristika od Ohija.

Stanojević posle derbija:

Ko je promašaj, a ko nije:

Izvor: mozzartsport.com