Srbija

SPREMA SE TRANSFER BUM! Vraća se Miloš Ninković

Iako na Banovom brdu forsiraju mlade igrače, uprava kluba planira da dovede i iskusnog Miloša Ninkovića, koji bi trebalo da se izjasni najkasnije do kraja meseca.

Njegov dolazak mnogo bi značio, s obzirom da ima dosta međunarodnog iskustva, a to je Brđanima upravo potrebno. Sa njim, Mijailovićem, Docićem, Kovačem, Adžićem, Ivanovićem, Čolovićem u veznom redu Čukarički će imati moćan vezni red. Ne bi trebalo zaboraviti i mlade igrače, koji će sigurno imati dosta prostora za napredak uz pomenute igrače.

Kada je odbrana u pitanju u planu je dolazak jednog štopera, a i tu su Brđani jaki, predvođeni Stevanovićem, Puškarićem, Roganovićem, Drezgićem, mladim Kovačevićem. Kapiten Stefan Šapić ima nekoliko inostranih ponuda i najverovatnije će napustiti klub. Ako do toga i ne dođe biće to još jedna plus za Brđane.

Posao po pitanju prelaznog roka na Brdu još nije završen u planu je dolazak bar još tri pojačanja, a sa ovim što su do sad uradili jasno je da vlasnik Obradović, direktori Matijašević i Grkinić žele da stvore moćan tim.

Zurnal