Sport

DELIJE ŠLEMOVE NA GLAVU: Zvezda hoće SELEKTORA na klupu

Vesti koje su stizale iz Atine o budućoj saradnji Dejana Radonjića i Panatinaikosa svakako nisu bile prijatne za navijače Crvene zvezde. Sa druge strane, te informacije ažurirale su čelnice osvajača triple krune da po hitnom postupku krene u potragu za novim trenerom.

Naravno, licitacije su odmah krenule, ali jedno su nečije želje, a sasvim drugo je realnost. A ona je takva da crveno-belima posle odlaska Radonjića treba neko i iskusan i kvalitetan i ko odlično poznaje prilike u klubu. kako MaxBet sport saznaje, jedan takav stručnjak postoji i on je u ovom trenutku želja broj 1 čelnika Crvene zvezde.

Konkretno, crveno-beli bi na svojoj klupi ponovo želeli da vide Svetislava Karija Pešića! Aktuelni selektor reprezentacije Srbije je prvi pik čelnika kluba. Mišljenje je da bi njegov povratak na Zvezdinu klupu u jednom ovakvom trenutku bio od velikog značaja. Jasno je, sa druge strane, da postoji u ovom trenutku prepreka u vidu ugovora koji Pešić ima sa KSS, tako da bi do eventualne realizacije ove želje crveno-belih moglo da dođe samo ako bi se dve strane, Crvena zvezda i KSS, dogovorile.

Nije tajna da je Kari Pešić u odličlnim odnosima sa prvim čovekom crveno-belih Nebojšom Čovićem. I već su sarađivali kada je Pešić u sezoni 2011/12. sedeo na klupi crveno-belih. Takođe, aktuelni selektor Srbije bio je i član stručne komisije crveno-belih kada je upravo na njegoov predlog pre par godina za trenera postavljen Dragan Šakota.

U ovom trenutku, saznajemo, razmišljanja relevantnih ljudi iz kluba kreću se u tom pravcu, a nešto više moglo bi da se zna po povratku Pešića u zemlju, s obzirom da koliko u četvrtak predvodi “orlove” u kvalifikacionom meču za plasman na SP, protiv Letoonije u Rigi.

Izvor: Maxbetsport.rs